1. Du er her: Foredrag med Marlene Moretti

Foredrag med Marlene Moretti

Udgivet: 2019-09-02

En af verdens førende tilknytningsteoretiske forskere og initiativtager til den metodiske tilgang Connect, Dr. Marlene Moretti, gæster København 1. oktober 2019

I anledningen af vores 1-års jubilæum som en del af den nordiske Humana-familie har vi mulighed for at kunne byde velkommen til et gratis foredrag med Dr. Marlene Moretti, professor i klinisk børn og unge-psykologi ved Simon Fraser Universitetet, Canada, d. 1. oktober 2019 i Tårnsalen hos Børns Vilkår. 

Marlene Moretti har med sit forskningsteam udviklet Connect, som aktuelt praktiseres i 4 lande, og nu snart også i Danmark.

Vi byder dig velkommen til en dag, hvor Marlene Moretti vil give en introduktion tilgangen Connect, og om hvordan tilknytningsterorien kan blive et afgørende redskab i det psykosociale behandlingsarbejde.

Forelæsningens titel er: "Adolescence, Attachment & Intervention: Promoting resilience during risky transitions - with focus on Connect as a good intervention". På dansk: "Ungdom, tilknytning og intervention: Fremmelse af modstandsdygtighed under risikable overgange - med fokus på Connect som en god intervention".

Connect er et evidensbaseret støtteprogram til forældre og familiebehandlingsmedarbejdere, som bygger på tilknytningsteori. I Sverige er metoden implementeret på mange niveauer i social- og sundhedssektorerne.

Foredraget afholdes på engelsk. 

Program

  • 09:00 – Velkommen v/ StøtteCompagniet – en del af Humana
  • 09:30 – 12:00 – Hvorfor er Connect vigtig? Hvilke forskningsfremskridt er afdækket?
  • 12:00 – 13:00 – Frokost og networking, StøtteCompagniet – en del af Humana, er vært ved en sandwich.
  • 13:00 – 14:45 – Connect som en tilknytningsbaseret støtte til forældre, familiecentre og familiebehandlingsmedarbejdere.
  • 14:45 – 15:30 – Connect i Sverige og nu også i Danmark
  • 15:30 – 16:00 – Mulighed for spørgsmål til det dansk/svenske medarbejderteam, om implementeringen i Danmark.
  • 16:00 – Tak for i dag.

StøtteCompagniet – del af Humana v/ Lone Nørgård Holst-Hansen og vores danske Connectteam er sammen med vores svenske kollegaer ansvarlige for tilrettelæggelse af dagen.

Vi håber at træffe mange af Jer den 1. oktober 2019.

Har du spørgsmål kan du kontakte:

Karoline Reda, Souschef og kontaktperson for Connect i Danmark, tlf. 25949604 mail: karoline@scdk.dk

Lone Nørgård Holst-Hansen, Administrerende direktør, StøtteCompagniet – en del af Humana, tlf. 30203667 mail: lone@scdk.dk

Tilmelding foregår via at skrive en mail til: kur@scdk.dk med angivelse af hvor mange personer der ønskes tilmeldt. På grund af pladsbegrænsning vil du herefter modtage besked om du har fået en plads.

Der er begrænset antal pladser, så tilmeld dig i dag.

Arrangemetet finder sted i Tårnsalen, Børns Vilkår, Trekronergade 26, 2500 Valby